Lombikkülföldön logo
lombikkulfoldon.huMeddőségi kezelések külföldi magánkórházakban
Épület.webp
0 értékelés

GYN-FIV Nőgyógyászati és Asszisztált Reprodukciós Központ

Pozsony
A pozsonyi GYN-FIV Nőgyógyászati és Asszisztált Reprodukciós Központ 2004-ben alakult, és működésének teljes időtartama alatt az asszisztált reprodukció területén vezető szerepet tölt be szlovákiai és közép-európai viszonylatban is.
Orvos6 orvos
Beavatkozás10000+ beavatkozás

Részletes adatok

Bemutatkozás

A pozsonyi GYN-FIV Nőgyógyászati és Asszisztált Reprodukciós Központ 2004-ben alakult, és működésének teljes időtartama alatt az asszisztált reprodukció területén vezető szerepet tölt be szlovákiai és közép-európai viszonylatban is. A GYN-FIV pozsonyi székhelyén kívül Szlovákiában két további helyen van központja, Nyitrán és Zsolnán. Ezzel Szlovákia egyik legnagyobb asszisztált reprodukciós központja. A legmodernebb kezelési módszereket alkalmazzuk, és arra törekszünk, hogy mindig a tudomány élvonalában legyünk. Orvosokból, ápolónőkből, andrológusokból, embriológusokból és koordinátorokból álló csapatunk Önökért, meddő párokért dolgozik, hogy gazdag tapasztalatainkra alapozva teljes körű ellátást nyújthassunk. Szakemberekből álló csapatunk garantálja a minőséget és szakértelmet. Mindig a legjobb megoldást keressük pácienseink számára, miközben a sikeres kezelés egyik alapfeltételének tekintjük a páciens egyéni megközelítését. Orvosi szolgáltatások széles skáláját kínáljuk: Teljeskörű diagnosztika, teljeskörű meddőségi kezelés, urológiai betegségek és férfi meddőség diagnosztizálása és kezelése, donor program, valamint petesejtfagyasztás.

Parkolás

Van lehetőség ingyenes parkolásra a klinika épülete mellett elhelyezkedő parkolóban.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00-15:00

Specializáció

Teljeskörű diagnosztika, teljeskörű meddőségi kezelés, urológiai betegségek és férfi meddőség diagnosztizálása és kezelése, donor program, preimplantációs genetikai vizsgálat, petesejtfagyasztás.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
Donor petesejtes program, csomagár
4 900 €
IVF kezelés saját petesejtekkel, csomagár
2 520 €

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Lombikkülföldön.hu oldalakon leadott értékelések alapján
0
0 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
0 %
4 csillag
0 %
5 csillag
0 %
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.