Lombikkülföldön logo
lombikkulfoldon.huMeddőségi kezelések külföldi magánkórházakban
exterier1-normal.webp
0 értékelés

Ferticent

Pozsony
A Ferticent s.r.o. asszisztált reprodukciós központ 2004 óta működik. Klienseink számíthatnak rájuk, azonosulnak kívánságaikkal, gondjaikkal.
Orvos1 orvos

Időpontfoglalás az koordinátorokhoz

Időpontfoglalás az orvosokhoz

Szakterület
Szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ferticent s.r.o. Asszisztált reprodukciós központ 2004 óta működik. Klienseink számíthatnak rájuk, azonosulnak kívánságaikkal, gondjaikkal. Személyesen állnak vállalkozásuk mögött, és gondoskodnak arról, hogy minden páciensük a legjobb tanácsadásban, ápolásban és kezelésben részesüljön. A legmagasabb minőség, rugalmasság és nagy elkötelezettség a márkájuk. Új utakon járnak - a kutatáshoz hasonlóan az innováció is a szándékuk és a céluk, hogy pácienseik érdekében a lehető legjobb eredményeket érjék el. Különböző területekről képzett partnerek hálózatával segítenek megoldani a nem teljesen megoldható feladatokat. Vállalati kultúrájuk és magas minőségi színvonaluk elengedhetetlen része cégük, cégvezetésük és munkatársaik szakmai és személyes szintű folyamatos fejlesztése.

Parkolás

Ingyenes a klinika közelében.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 8:00 - 15:00

Specializáció

1. Szakképzett és tapasztalt csapat 2. Embriómonitorozás igénylése esetén a blasztocisztatenyésztés ingyenes 3. ICSI 2 és több petesejt megtermékenyítése egységes áron 4. Embriók képernyőn való megjelenétíse az embriótranszfer során 5. Partner jelenléte az embrióbeültetésnél 6. Petesejtdonor adatbázis 7. Vitrifikált donor petesejtek 8. Saját petesejtek megőrzése (social freezing) 9. Endokrinológiai, urológiai, belgyógyászati és genetikai kivizsgálás közvetítése 10. Az összes egészségbiztosítóval szerződéses kapcsolatban állunk 11. A kivizsgálásra nincs szükség beutalóra

Árlista

Szolgáltatás
Ár
IVF ciklus – embrióbeültetéssel (ET)
1 100 EUR
Donorpete, legalább 1 embrió beültetése (blasztociszta)
3 200 EUR
Donorembrió (donorpete + donorsperma), legalább 1 embrió beültetése (blasztociszta)
3 400 EUR

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Lombikkülföldön.hu oldalakon leadott értékelések alapján
0
0 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
0 %
4 csillag
0 %
5 csillag
0 %
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.