Lombikkülföldön logo
lombikkulfoldon.huMeddőségi kezelések külföldi magánkórházakban
gyncare-nyitra.webp
2 értékelés

Gyncare - Reprodukciós Centrum Nyitra

Nyitra
Ha nem tud természetes úton teherbe esni, akkor a Gyncare Centernél jó helyen jár. Több éves tapasztalattal rendelkeznek a reproduktív gyógyászatban. A Gyncare 2001-ben jött létre, Szlovákiában az elsők között.
Orvos2 orvos
Beavatkozás6500+ beavatkozás

Időpontfoglalás az koordinátorokhoz

Időpontfoglalás az orvosokhoz

Szakterület
Szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ha nem tud természetes úton teherbe esni, akkor a Gyncare Centernél jó helyen jár. Több éves tapasztalattal rendelkeznek a reproduktív gyógyászatban. A Gyncare 2001-ben jött létre, Szlovákiában az elsők között. Fennállásának húsz éve alatt szlovák és külföldi párok ezreinek segített. Szlovákiában két egymással együttműködő központban nyújtja a szolgáltatásait. Ezek a központok Nyitrán és Kassán vannak. Az orvosok és az embriológusok megosztják egymással az orvosi eljárások legújabb ismereteit, valamint gyakorlatban is alkalmazzák azokat. A diagnosztikát és kezelést átfogóan, érzékenyen, magas szakmai színvonalon közelítik meg. A legmodernebb kezelési eljárásokat, valamint a kívánt terhesség elérésének leghatékonyabb eszközeit és módszereit kínálják ügyfeleiknek. A páciensek várakozás nélkül részt vehetnek adományozási programban. Egyedülálló adományozó adatbázisuk van, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja az egyezést az adományozó és a recipiens között a szükséges tulajdonságokban. Ugyanakkor lehetőséget biztosítanak saját ivarsejtek (petesejt és sperma) lefagyasztására és tárolására is, tartalékként későbbi időszakra. Ez növeli annak esélyét, hogy a páciens anyává vagy apává váljon, ha úgy dönt, hogy idősebb korban szeretne gyermeket vállalni. A begyűjtött petesejtek és spermiumok ugyanis nem öregszenek.

Nyitvatartás

H - P : 7:30 - 14:30

Specializáció

A klinika, nőgyógyász szakorvosok mellett, a genetika, a reproduktív immunológia, a pszichológia, a szexológia és az andrológia területén dolgozó szakértőket is foglalkoztat. A szakértői csapat minden tőle telhetőt megtesz a probléma azonosítása és megoldása érdekében. A központ által nyújtott szolgáltatások minőségét a szakértők is pozitívan értékelték.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
Lombikprogram saját petesejttel
2 450 EUR
Basal Program
4 400 EUR
Optimal Program
4 900 EUR

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Lombikkülföldön.hu oldalakon leadott értékelések alapján
5
2 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
0 %
4 csillag
0 %
5 csillag
100 %
Legfrissebb elöl
Leila
2022. január
Nagyon kedvesen fogadtak minket, már előre értesítettek minket a folyamatokról.
Kata
2022. január
Meglepett, hogy már az első kapcsolat felvételkor teljesen jól rálátottak a problémánkra.
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.