Lombikkülföldön logo
lombikkulfoldon.huMeddőségi kezelések külföldi magánkórházakban
budova-klinuky-vstup-img-3.webp
0 értékelés

Reprogenesis

Brno-Pisárky
A Reprogenesis azonos színvonalon működik, mint a világ többi vezető IVF központja, céljuk, hogy ezt a standardot, akárcsak a sikeres eredményeket, fenntartsák.
Orvos13 orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Reprogenesis azonos színvonalon működik, mint a világ többi vezető IVF központja, céljuk, hogy ezt a standardot, akárcsak a sikeres eredményeket, fenntartsák. A klinika professzionálisan szervezett munkacsoporttal és a legmodernebb műszaki felszereléssel rendelkezik, garantálva a lehető legmagasabb fokú eredményességet az elért terhességek számát illetően. A Reprogenesis szakemberei mindig a maximumot nyújták annak érdekében, hogy a természetes stressz, ami a kezeléssel jár, minimalizálva legyen. A klinika bónuszként professzionális akupunktúrát kínál az embrió transzfer előtt és után.

Nyitvatartás

hétfő: 8:00-16:00 kedd: 8:00–16:00 szerda: 8:00–16:00 csütörtök: 8:00–16:00 péntek: 8:00–15:00 szombat: Zárva vasárnap: Zárva

Specializáció

Európa vezető központja a mesterséges megtermékenyítés területén. Sikeresen szakosodtak a részletes diagnózisra és a meddőség kezelésének valamennyi rendelkezésre álló modern módszerére. Kockázatmegosztási és garanciaprogramot biztosítanak: ha a második, friss petesejtekkel végzett donoros kezelési ciklus sikertelen, a klinika fedezi az embriológiai módszereket és az embriómonitoringot.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
TELJES IVF CIKLUS
2 690 EUR
TELJES DONORPETESEJTES IVF CIKLUS
5 190 EUR

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Lombikkülföldön.hu oldalakon leadott értékelések alapján
0
0 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
0 %
4 csillag
0 %
5 csillag
0 %
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.