Lombikkülföldön logo
lombikkulfoldon.huMeddőségi kezelések külföldi magánkórházakban
klinika-2.webp
0 értékelés

ReproMedica

Pozsony
A legmodernebb műszaki felszereléssel, magasan képzett személyzettel, sokéves gyakorlattal és saját szakterületükön bőséges tapasztalatokkal rendelkező orvosokkal, embriológusokkal és laboránsokkal várja Önt a Repro Medica.
Orvos3 orvos

Időpontfoglalás az orvosokhoz

Szakterület
Szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

A legmodernebb műszaki felszereléssel, magasan képzett személyzettel, sokéves gyakorlattal és saját szakterületükön bőséges tapasztalatokkal rendelkező orvosokkal, embriológusokkal és laboránsokkal várja Önt a Repro Medica. Szlovákiában egyedülálló klinikaként magas szinten szakosodtak a petesejt donorprogramra. Donor adatbázisuknak köszönhetően szinte azonnal kiválaszthatják a páciens részére a legmegfelelőbb adományozót. Átfogó egészségügyi ellátást nyújtanak az élet meghatározó döntései területén, ahol csakis a legmodernebb berendezések, legelérhetőbb kezelési eljárások és a személyes hozzáállás összhangja biztosítja a legmagasabb eredményességet. Ezért is igyekeznek az első látogatástól kezdve megtalálni az Ön számára ideális, „testre szabott” megoldást emberséges, szakszerű és diszkrét hozzáállással.

Nyitvatartás

H-P: 7:00 - 15:30

Specializáció

A ReproMedica a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik. A csapat minden tagja sokéves gyakorlattal rendelkezik az adott szakterületen, magasan képzett és a páciensekkel szemben empatikus hozzáállást tanúsít. A kezelés teljes időtartama alatt kizárólag egy orvos foglalkozik a pácienssel, ide értve az egyes beavatkozások elvégzését is. Névtelen adományozóik kizárólag fiatal, egészséges nők, akik a petesejt adományozás mellett döntöttek. Kiterjedt sperma adatbázissal rendelkeznek.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
STANDARD
3 900 EUR
VIP
4 400 EUR

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Lombikkülföldön.hu oldalakon leadott értékelések alapján
0
0 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
0 %
4 csillag
0 %
5 csillag
0 %
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.